VIOLONISTA DE TALIE MONDIALĂ, RUSANDA PANFILI, OASPETELE SPECIAL AL CONCERTULUI “HANS ZIMMER’S MUSIC IN BUCHAREST”

Oaspetele special al concertelor “HANS ZIMMER’S MUSIC IN BUCHAREST”, care vor avea loc pe datele de 9 şi 10 noiembrie la Ateneul Român, va fi consacrata violonistă. RUSANDA PANFILI, care a spart toate barierele cu talentul incontestabil şi fineţea interpretarilor sale, cântând pe cele mai mari scene ale lumii alături de marele compozitor german şi nu numai!

Sunt nespus de bucuroasă să revin în România cu aceste concerte extraordinare, interpretând muzica lui Hans Zimmer! Nu cred ca există un compozitor de film mai versatil, care să reușească să atingă inimile publicului în acest fel. Vom interpreta cele mai îndrăgite coloane sonore, care, cu siguranță, vă vor oferi o experiență de neuitat”, a declarat solista violonistă şi Oaspetele special al evenimentului, Rusanda Panfili.

Pentru concertul de pe data de 9 noiembrie, ora 16.30, biletele sunt aproape de epuizare! Cel de la ora 20.00 este deja SOLD OUT! Pentru reprezentaţiile din data de 10 noiembrie, ora 16.30 şi ora 20.00 mai puteti gasi bilete via iabilet.ro si eventim.ro, la următoarele categorii de preţuri:

•          VIP – 629 lei
•          Categoria I – 529 lei
•          Categoria II – 429 lei
•          Categoria III – 329 lei

https://www.iabilet.ro/bilete-hans-zimmer-s-music-in-bucharest-by-la-chapelle-sauvage-orchestra-99503/?q=ha
https://www.eventim.ro/ro/bilete/hans-zimmer-s-music-in-bucharest-bucuresti-ateneul-roman-638092/event.html

Link eveniment Facebook: https://fb.me/e/3ArFM3CYf

DESPRE RUSANDA PANFILI

Rusanda Panfili este un nume de referință în lumea muzicii clasice și de film. Violonistă de talie mondială, cu un talent uimitor și o carieră internațională continua, Rusanda își aduce pasiunea excepțională pentru muzică pe cele mai îndrăgite scene din întreaga lume, unde cântă alături de nume consacrate precum Hans Zimmer și Andrea Bocelli.

Rusanda s-a născut în Republica Moldova, Chișinău, în 1988, într-o familie de muzicieni și profesori universitari. Dragostea ei pentru muzică și arte a fost evidentă de la o vârstă foarte fragedă. Mama Rusandei a observat talentul ei incredibil la doar doi ani. Rusanda memora fără efort melodii în limbi străine pe care le vedea la televizor și apoi le interpreta pentru primii ei fani -părinții ei încântați. Din fericire, talentul ei a fost cultivat constant iar Rusanda a primit tot sprijinul necesar pentru a-și începe cariera muzicală.

La doar șase ani, a început să primească educație muzicală profesională la Școala de Muzică „George Enescu” din București. Deja dădea dovadă de o promisiune deosebită, dar goana ei după excelență a făcut un salt remarcabil la vârsta de 11 ani, când a fost admisă la Conservatorul de Muzică din Viena ca una din cele mai tinere studente. Acesta a fost momentul în care orizonturile ei au început să se lărgească și a început să își conștientizeze cu adevărat potențialul său.

Viena, orașul în care au crescut și au înflorit mulți mari muzicieni a fost locul unde și Rusanda și-a continuat dezvoltarea muzicală, devenind o violonistă consacrată.

Prin îndrumarea marelui pedagog Alexander Arenkow, a reușit să câștige numeroase premii internaționale, burse de renume precum “Herbert von Karajan” și să concerteze ca solista interpretând compoziții de înaltă dificultate precum concertele de Prokofiev, Bach, Shostakovich și Sibelius, dar și un repertoriu vast de muzică de cameră.

Mai târziu în carieră, a început să experimenteze cu muzica de film, lucrând cu unele dintre cele mai mari nume din industrie, inclusiv Aleksey Igudesman, Hans Zimmer, Andrea Bocelli, Lisa Gerard și Gavin Greenaway.

Rusanda a continuat să lucreze atât cu artiști consacrați, cât și cu artiști în devenire, în timp ce spiritul ei artistic neobosit o împingea să creeze ceva personal, cu adevărat legat de rădăcinile și emoțiile ei. Așa a luat naștere „Primul”, primul ei album dedicat muzicii internaționale populare (2020), sub proiectul „Panfili & Friends”.

Acesta a fost urmat de cel de-al doilea album, „Andara 1980” (2022), un proiect curajos, care a fost creat în timpul pandemiei mondiale, unde Rusanda și- a făcut debutul în calitate de compozitoare.

Albumul „Libertango” (2024), este un omagiu adus compozitorului argentinian Astor Piazzolla prin aranjamente inedite pentru vioară solo și orchestra de cameră.

Pe parcursul carierei sale continue de peste 30 de ani, Rusanda a avut privilegiul de a cânta pe mai multe viori distinse. În prezent, cântă la o vioară G.P. Maggini rară și prețioasă, care i-a fost împrumutată de o fundație privată austriacă.

Chicago, septembrie 2024, alături de Hans Zimmer

Actualitate

SAMAEL – PASSAGE exclusive SHOW, Quantic 12 decembrie 2024

Acum aproape 20 de ani, elevetienii de la Samael lansau Passage, un album etalon pentru aceasta trupa. Pe 12...

Tarja la Arenele Romane: Program si reguli de acces

 Pe 23 decembrie va asteptam la Arenele Romane in cort incalzit la un show cu Tarja Turunen - Dark...

Grimus intră în studio pentru „Grimus 6” și lansează primul single pe 12 decembrie.

Vești mari pentru fanii Grimus! Una dintre trupele emblematice ale scenei alternative din România, anunță cu entuziasm că a început...

Tenorul Ştefan von Korch dăruieşte poveşti de iarnă pe portativ melomanilor din Bucureşti, Timişoara şi Blaj în luna decembrie

Concerte vocal-simfonice pe scenele Filarmonicilor naţionale, recitalul “Invitaţie la vals” cu casa închisă la Teatrul Naţional de Operetă şi...

Colinde cu Moonlight Breakfast şi Alexandra Ungureanu la Palatul Bragadiru – Sala Teatrului Godot în această lună

Sărbătorile vin în acorduri de jazz şi refrene de colinde la Palatul Bragadiru – Sala Teatrului Godot.  Întâlniri muzicale...

Călin Pop lanseazăun nou single: „Îngeri de zăpadă”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Îngeri de zăpadă”   Melodia este disponibilă...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro