A renuntat la camera si s-a apucat de gatit! Alex Ceausu, “gateste” la restaurantul lui Gerard Butler

10c66eb2-5a31-4105-a443-c133004773c6Multi stiau ca este pasionat de bucatarie, insa, putini banuiau ca Alex Ceausu gateste atat de bine. Regizorul a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a castigat o competitie culinara organizata la Valea cu Pesti, hotelul unde a fost cazat Gerard Butler la ultima sa vizita in Romania.

Aflat in Fly Camp, prima tabara muzicala organizata de baietii de Fly Project, Alex a acceptat imediat sa participe la un concurs culinar ce a avut loc chiar in incinta hotelului.

Miza? Cel mai bun preparat va fi inclus in meniul restaurantului de 4 stele.

Alaturi de Tudor Ionescu de la Fly Project, Felix Popescu de la Last Night si Anastasia Sandu, regizorul s-a “duelat” in preparate cu Andrei Leonte si baietii de la Deepside Deejays, dar si cu Adina Postelnicu de la Heaven, reusind sa isi adjudece premiul cel mare.

“Creatia”care a impresionat juriul se numeste Midia Saganaki si incepand de astazi va putea fi comandata de oricine trece pragul restaurantului “Valea cu Pesti”. Creveti, 3 tipuri de scoici si un sos de rosii cu branza feta, acestea sunt ingredientele care l-au facut pe Alex Ceausu sa isi vada implinit unul dintre vise, acela de a “intra” intr-o bucatarie profesionista si de a semna macar unul dintre preparatele unui restaurant de top.

“Gatitul ma relaxeaza, e modul meu de a evada din stresul de zi cu zi, de a imi incarca bateriile dupa o zi plina. Ma simt in elementul meu in bucatarie si nu de putine ori mi s-a spus ca se simte asta. Prietenii mei stiu ca sunt pasionat de condimente, mancaruri si alte minunatii si de fiecare data cand au ocazia imi comanda cate una- alta.

Recunosc, insa, ca ceea ce s-a intamplat acum m-a surprins si pe mine. E o onoare si o bucurie ca preparatul echipei mele va intra in meniul restaurantului, abia astept sa vad reactiile oamenilor care il vor comanda.

Pacat ca nu am facut concursul mai devreme, ca poate apuca si Gerard Butler sa guste din el, cand a fost la Valea cu Pesti”, ne-a declarat Alex Ceausu, razand.

Actualitate

SAMAEL – PASSAGE exclusive SHOW, Quantic 12 decembrie 2024

Acum aproape 20 de ani, elevetienii de la Samael lansau Passage, un album etalon pentru aceasta trupa. Pe 12...

Tarja la Arenele Romane: Program si reguli de acces

 Pe 23 decembrie va asteptam la Arenele Romane in cort incalzit la un show cu Tarja Turunen - Dark...

Grimus intră în studio pentru „Grimus 6” și lansează primul single pe 12 decembrie.

Vești mari pentru fanii Grimus! Una dintre trupele emblematice ale scenei alternative din România, anunță cu entuziasm că a început...

Tenorul Ştefan von Korch dăruieşte poveşti de iarnă pe portativ melomanilor din Bucureşti, Timişoara şi Blaj în luna decembrie

Concerte vocal-simfonice pe scenele Filarmonicilor naţionale, recitalul “Invitaţie la vals” cu casa închisă la Teatrul Naţional de Operetă şi...

Colinde cu Moonlight Breakfast şi Alexandra Ungureanu la Palatul Bragadiru – Sala Teatrului Godot în această lună

Sărbătorile vin în acorduri de jazz şi refrene de colinde la Palatul Bragadiru – Sala Teatrului Godot.  Întâlniri muzicale...

Călin Pop lanseazăun nou single: „Îngeri de zăpadă”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou single intitulat ”Îngeri de zăpadă”   Melodia este disponibilă...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Multi stiau ca este pasionat de bucatarie, insa, putini banuiau ca Alex Ceausu gateste atat de bine.A renuntat la camera si s-a apucat de gatit! Alex Ceausu, “gateste” la restaurantul lui Gerard Butler