A renuntat la camera si s-a apucat de gatit! Alex Ceausu, “gateste” la restaurantul lui Gerard Butler

10c66eb2-5a31-4105-a443-c133004773c6Multi stiau ca este pasionat de bucatarie, insa, putini banuiau ca Alex Ceausu gateste atat de bine. Regizorul a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a castigat o competitie culinara organizata la Valea cu Pesti, hotelul unde a fost cazat Gerard Butler la ultima sa vizita in Romania.

Aflat in Fly Camp, prima tabara muzicala organizata de baietii de Fly Project, Alex a acceptat imediat sa participe la un concurs culinar ce a avut loc chiar in incinta hotelului.

Miza? Cel mai bun preparat va fi inclus in meniul restaurantului de 4 stele.

Alaturi de Tudor Ionescu de la Fly Project, Felix Popescu de la Last Night si Anastasia Sandu, regizorul s-a “duelat” in preparate cu Andrei Leonte si baietii de la Deepside Deejays, dar si cu Adina Postelnicu de la Heaven, reusind sa isi adjudece premiul cel mare.

“Creatia”care a impresionat juriul se numeste Midia Saganaki si incepand de astazi va putea fi comandata de oricine trece pragul restaurantului “Valea cu Pesti”. Creveti, 3 tipuri de scoici si un sos de rosii cu branza feta, acestea sunt ingredientele care l-au facut pe Alex Ceausu sa isi vada implinit unul dintre vise, acela de a “intra” intr-o bucatarie profesionista si de a semna macar unul dintre preparatele unui restaurant de top.

“Gatitul ma relaxeaza, e modul meu de a evada din stresul de zi cu zi, de a imi incarca bateriile dupa o zi plina. Ma simt in elementul meu in bucatarie si nu de putine ori mi s-a spus ca se simte asta. Prietenii mei stiu ca sunt pasionat de condimente, mancaruri si alte minunatii si de fiecare data cand au ocazia imi comanda cate una- alta.

Recunosc, insa, ca ceea ce s-a intamplat acum m-a surprins si pe mine. E o onoare si o bucurie ca preparatul echipei mele va intra in meniul restaurantului, abia astept sa vad reactiile oamenilor care il vor comanda.

Pacat ca nu am facut concursul mai devreme, ca poate apuca si Gerard Butler sa guste din el, cand a fost la Valea cu Pesti”, ne-a declarat Alex Ceausu, razand.

Actualitate

Maraton teatral la Palatul Bragadiru – Sala Teatrului Godot în luna ianuarie

Anul începe cu un extraordinar maraton teatral la Palatul Bragadiru. Captivantul program debutează în 12 ianuarie cu avanpremiera „Testosteron”,...

L.O.S.T.a lansat noul album, „Scars of Tomorrow”

După 21 de ani de activitate, trupa L.O.S.T. a lansat cel de-al patrulea album, intitulat “Scars of Tomorrow”, prezentat...

Tenorul Ştefan von Korch începe anul în “Carmina Burana”, pe 17 ianuarie la Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj Napoca

După un sezon de sărbători cu apariţii la Filarmonica din Târgu-Mureş şi Timişoara, dar şi la Teatrul Naţional de...

Spectacolul concert de mare succes „Musical Evolution” se reia la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” pe 18 şi 19 ianuarie

„Musical Evolution” –  grandiosul spectacol concert ce a avut premiera, cu casa închisă, în cadrul Festivalului "Ion Dacian" din...

Tenorul Ştefan von Korch dezvăluie toate faţetele iubirii în concertul “Love Story” pe 13 februarie la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical “Ion Dacian”

În luna iubirii, îndrăgitul tenor Ştefan von Korch aduce acorduri romantice pe scena Teatrului Naţional de Operetă şi Musical...

Monopera „Vocea umană” va avea premiera la Teatrul Național de Operetă şi Musical „Ion Dacian” pe 6, 7 şi 8 februarie

Un nou spectacol concert plin de emoție și intensitate dramatică completează repertoriul Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion...

Ce mai este nou?Citeste
www.roevents.ro

Recomandările redacțieiStiri
www.roevents.ro

Multi stiau ca este pasionat de bucatarie, insa, putini banuiau ca Alex Ceausu gateste atat de bine.A renuntat la camera si s-a apucat de gatit! Alex Ceausu, “gateste” la restaurantul lui Gerard Butler