Biletele pot fi achizitionate cu 8 % reducere, pentru toate categoriile de preturi, doar in zilele de 24, 25, 26 aprilie!
German Quality Entertainment readuce weekend-ul reducerilor in varianta metal neoclasic! Au trecut sarbatorile pascale, vine peste noi minivacanta de 1 mai si, cu aceasta ocazie, in ultimul weekend al lunii aprilie facem o invitatie cu 8 % mai ieftina la toate categoriile de bilete pentru concertul Yngwie Malmsteen, din 13 mai, de la Sala Palatului, ora 20.00.
Asadar, doar in zilele de 24, 25 si 26 aprilie puteti achizitiona bilete cu 8 % mai ieftine! Acestea sunt disponibile pe eventim.ro, iabilet.ro, myticket.ro si bilet.ro.
Sala Palatului nu intra la categoria reducerilor in aceste 3 zile!
VIP – 339 RON
CATEGORIA I – 239 RON
CATEGORIA II – 119 RON
CATEGORIA III – 149 RON
CATEGORIA IV – 89 RON
Din data de 27 aprilie, preturile revin la varianta de dinainte de reducere, astfel:
VIP – 359 RON
CATEGORIA I – 259 RON
CATEGORIA II – 219 RON
CATEGORIA III – 159 RON
CATEGORIA IV – 99 RON
Acestea sunt disponibile online pe:
1. eventim.ro;
2. iabilet.ro
3. myticket.ro si magazinele Diverta;
4. bilet.ro
5. salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.
Iata ca rarisimul Yngwie Malmsteen, chitaristul care atrage ca un magnet nu numai publicul iubitor al sonoritatilor neoclassical metal, concerteaza in Romania in mai putin de 4 saptamani.
Toti vor sa-l vada pe 13 mai, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00! Be there!
Eveniment sustinut de Rock FM si Romania TV!
Cu o tehnica de-a dreptul incredibila a fost pentru jumatatea anilor ’80 un adevarat fenomen, virtuozul in neoclasic devenind in scurt timp idolul a milioane de tineri, inclusiv in Romania.
Rising Force, Black Star, Heaven Tonight, You Don’t Remenber I’’ll Never Forget, Perpetual, Fire & Ice, Seventh Sign, Forever One, Vengeance, Like An Angel sau Evil Eye sunt cateva dintre cele mai cunoscute piese ale chitaruistului si pe care le veti putea asculta live pe 13 mai.
Vino la cel mai surprinzator concert al anului sa-l urmaresti LIVE pe Regele Arpegiilor: Yngwie Malmsteen!
DESPRE YNGWIE MALMSTEEN
In ziua in care Jimi Hendrix a murit, chitaristul Yngwie Malmsteen s-a nascut Lars Johann Yngwie Lannerback s-a nascut in Stockholm (Suedia) pe 30 iunie 1963. Imediat dupa divortul parintilor a preluat numele de fata al mamei, Malmsteen, devenind peste ceva ani cel pe care il cunoastem foarte bine astazi: Yngwie J. Malmsteen.
Fiind cel mai mic copil din familie (Ann Louise, sora, si Bjorn, fratele) nu a prezentat deloc interes pentru muzica. Pana intr-o zi cand insitenta mamei sale da roade, subit. Pe 18 Septembrie 1970, Yngwie se uita la o emisiune despre moartea lui Jimi Hendrix. Baietelul de doar 7 ani a ramas fascinat de Hendrix, de publicul ce era extaziat de maniera in care acesta manuia chitara. Astfel, ziua in care Jimi Hendrix a murit, chitaristul Yngwie Malmsteen s-a nascut.
Curios si tenace, incepe sa invete sa cante la un Stratocaster foarte ieftin si imediat Malmsteen ii descopera pe cei de la Deep Purple, petrecand sute de ore invatand sa le cante piesele.
Admiratia sa pentru influenta clasica din chitara lui Ritchie Blackmore l-au trimis catre sursa: Bach, Vivaldi, Beethoven, and Mozart. Cum micul chitarist absorbea tot de la batranii clasici enumerati mai inainte, urechea sa muzicala se dezvolta pe zi ce trecea iar stilul sau de a canta la chitara capata un contur foarte interesant. Astfel ca la varsta de 10 ani toata energia sa era canalizata in directia muzicala.
Mama sa si sora sa, doua talentate flautiste si-au dat seama imediat de inclinatia sa, de darul pe care abia acum incepea sa il descopere, oferindu-i tot suportul de care a avut nevoie. Malmsteen progresa vazand cu ochii. In primii ani ai adolescentei, Yngwie urmareste la televiuzor o emisiune despre violonistul rus, Gideon Kremer, care a interpretat o bucata extrem de grea a virtuozului violonist, Niccolo Paganini. Efectul lasat asupra lui Malmsteen a fost profund si a inteles, in sfarsit, cum sa combine pasiunea pentru muzica clasica cu acordurile burgheze ale chitarei sale si, un un lucru foarte important, cu …. carisma.
A sosit in Los Angeles in 1983 si rapid a fost recrutat sa cante intr-o trupa care nu era la nivelul performantelor sale artistice. A trecut rapid prin Steeler si Graham Bonnet. In 1984 scoate primul sau album solo “Rising Force” si incepand din acel moment povestea Yngwie Malmsteen avea sa inceapa.
Rising Force a castigat premiul Guitar Player Magazine’s pentru cel mai bun album rock si a fost nominalizat la un Grammy pentru “Best Rock Instrumental”, atingand locul 60 in topul albumelor Billboard. Yngwie J. Malmsteen’s Rising Force, asa cum a fost cunoscut de atunci pana spre finalul anilor 80, lanseaza rapid “Marching Out” in 1985, cu Jeff Scott Soto la partea de voce.
Urmatoarele albume sunt un succes adevarat: Trilogy in 1986, Odyssey in 1988, Eclipse in 1990, Fire & Ice in 1992, The Seventh Sign in 1994, Mangnum Opus in 1995, Inspiration in 1996, Facing the Animal in 1997, Alchemy in 1999, Attack! in 2002, Unleash the Fury in 2005, Perpetual Flame in 2008, Angels of Love in 2009, Relentless in 2010 si Spellbound in 2012.
Stilul neoclasic al lui Malmsteen a devenit popular printre chitaristi la mijlocul anilor ’80, influentandu-i pe Jason Becker, Paul Gilbert, Marty Friedman, Tony MacAlpine and Vinnie Moore, nume de referinta in industria muzicii rock.
Mai multe informatii gasiti pe www.yngwiemalmsteen.com