German Quality Entertainment ofera bilete cu pret redus pensionarilor, elevilor si studentilor
In mai putin de doua saptamani, legenda vie a chitarei clasice latino, Jose Feliciano, ajunge in Romania, camera de hotel unde urmeaza sa fie cazat fiind deja pregatita si avand toate indicatiile de ordin tehnic puse la punct.
De asemenea, astazi managementul artistului a trimis lista preferintelor culinare ale artistului, printre care putem gasi: fructe exotice, varietati de produse de patiserie si biscoterie (biscuiti cu seminte, fursecuri) si friptura frageda de vita in sos propriu. La capitolul bauturi, Jose Feliciano a ales ceaiul, in special cel de musetel, si cafea cu zahar.
———————————————————————————————————–
Geniu al muzicii, cum a fost denumit de Carlos Santana, artistul complet, Jose Feliciano, ultimul mare chitarist in viata si arhicunoscut pentru inconfundabilele bolerouri si hit-uri, precum Che Sara, Light My Fire, vine sa ne cucereasca inimile pe data de 16 martie, la Sala Palatului din Bucuresti incepand cu ora 20.00. Accesul publicului se face de la ora 19.00!
Va reamintesc ca German Quality Entertainment vine in sprijinul pensionarilor, elevilor si studentilor, ce si-au aratat interesul sutinut de a participa la primul si probabil singurul concert Jose Feliciano in Romania, oferind pe aceasta cale bilete cu 50% mai ieftine.
Speram ca aceasta reducere sa fie o surpriza extrem de placuta, un cadou pentru cei care isi doresc foarte mult sa-l vada si sa-l asculte live pe acest minunat muzician, care si-a exprimat in cateva interviuri dorinta de a fi alaturi de inima romanilor prin piesele sale de mare succes la nivel mondial!, a declarat Christian Raetscher, fondator, director general GQE.
• Astfel, persoanele care intra intr-una dintre aceste categorii (pensionar, elev, student) sunt rugate sa aiba talonul de pensie, carnetul de elev sau student in momentul achizitionarii unui bilet de la unul dintre oficiile de ticketing. In cazul in care achizitia se realizeaza online, actele trebuie sa existe asupra persoanei in ziua evenimentului, pentru a putea face dovada la intrarea in Sala Palatului.
Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:
• Categoria 1 – 149 Ron
• Categoria 2 – 99 Ron
• Categoria 3 – 74 Ron
• Categoria 4 – 49 Ron
• – sectoarele J, K, L, M – 25 Ron
Acestea sunt disponibile online pe:
• bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos;
• eventim.ro;
• myticket.ro si magazinele Diverta;
• iabilet.ro;
• blt.ro;
• startickets.ro.
www.gqentertainment.ro
DESPRE JOSE FELICIANO
50 de ani de cariera muzicala, 70 de ani de viata!
Unul dintre cei mai proeminenti muzicieni latini ai erei pop, cantaretul/chitaristul/ compozitorul Jose Feliciano s-a nascut pe data de 10 Septembrie 1945, in Lares, Puerto Rico.
Jose Feliciano a fost victima glaucomului congenital, artistul nascandu-se orb. Cinci ani mai tarziu, in 1950, parintii se muta in New Yotk, in zona unde stateau foarte multi spanioli. Aici Feliciano a descoperit acordeaonul si la varsta de doar 9 ani a avut prima sa aparitie live pe teatrul Bronx El Teatro Puerto Rico cantand de data aceasta la chiara. Aveam opt ani cand am tinut in mana prima mea chitara, era de plastic ! Cred ca atunci cand am auzit la radio pentru prima data o chitara m-am indragostit de sunetul ei . In acel timp cantam la acordeon si am lasat acordeonul deoarece vocea mea nu se potrivea cu acel instrument !
Intre timp, Feliciano devine o emblema la Greenwich Village, un lant de cafenele foarte cunoscut si la ora actuala. In 1962, Jose Feliciano renunta la scoala si este cooptat de RCA unde va avea si prima prestatie live si timp de doi ani si-a facut aparitia la festivalul Newport Jazz.
Rapid a inregistrat un single care a fost foarte bine primit : Everybody Do The Click , in 1964 inregistrand si primul sau album. Succesul a fost atat de mare incat in 1968 a fost ales ca sa cante la mondialele de béisbol, unde a interpretat : The Star-Spangled Banner, fiind primul cantaret care a realizat-o intr-o forma stilizata. De atunci a inceput cariera sa de interpret in engleza intr-un stil care oscila intre folk si blues, dar mereu avand o nota personala in interpretare si in acompaniamentul sau de chitara spaniola. A construit de asemnea si o versiune latinizata a succesului formatiei The Doors, Light my fire!
In 1971 a participat la Festivalul de la San Remo, cu piesa Che Sara, compusa de Jimmy Fontana, si care va fi unul dintre cele mai mari succese ale anului, iar in 1975 este ales ca muzician de studio la albumul “Rock n’ Roll” al lui John Lennon, participand cu chitara sa pentru trei piese. In 1973 a urmat rasunatorul succes cu Feliz Navidad, piesa ce a ramas emblema in perioada sarbatorilor de iarna pe toate radiourile din lume, alaturi de Last Christmas (Wham) sau Silent Night (Franz Xaver Gruber).
Dupa o retragere de scurta durata 1978 – 1981, Feliciano s-a intors, dar acum cantand pentru Motown, devenind primul artist latino-american care a semnat pentru o casa de discuri care producea in principal muzica soul.
Asa ca in 1981 lanseaza discul sau Homónimo Jose Feliciano produs de Berry Gordy Jr. (director a lui Motown), album influentat complet de muzica soul si funk iar in 1982 lanseaza tot pentru Motown un disc in spaniola intitulat Escenas de Amor , disc ce va fi nominalizat ca Cel Mai Bun Album Pop al Anului . La acest album a colaborat cu marele sau prieten Carlos Santana, caruia i-a facut versurile la melodia Samba Pa’ Ti, melodie pe care Feliciano o va interpreta in 1983.
Feliciano lanseaza la sfarsitul lui 1990 albumul , “Niña”, in care ii dedica fetitei sale abia nascute, o melodie. Acest album contine unul dintre cele mai mari succese ale sale Porqué te tengo que olvidar?
In 1992 lanseaza albumul “Calle Latina (Latin Street) ’92” care contine ritmuri ca salsa, vallenato. De atunci mai lanseaza inca 15 albume cu un mare succes la public.
Cincizeci de ani de cariera muzicala intensa au fost ceea ce cantaretul portorican Jose Feliciano a aratat publicului in turneele sale desfasurate pe intreg mapamondul, dand un nou impuls muzicii latine si, in special, boleroului, in anii ‘90 cand acest stil nu mai era la moda.